"Корнелия Нинова си спечели няколко минути слава." Така финансовият министър Владислав Горанов отговори на критиките на лидера на БСП Корнелия Нинова в студиото на БиТиВи.

Припомняме, вчера Нинова заяви на брифинг в Народното събрание, че властта и приближените се хранят от кризата. Левите критикуват правителството че няма план за действие още в началото на кризата, а по средата на кризата работят на принципа проба - грешка. Това според тях била поредната стъпка на едноличната власт, вървяща към диктатура. БСП свикаха извънредно заседание на парламента, което обаче депутатите от ГЕРБ бойкотираха и не се регистрариха. Левите обаче внесоха веднага отново подписи за нова заседание, на което да бъде изслушан премиера Борисов.

БСП не се отказват, пак свикват парламента

БСП не се отказват, пак свикват парламента

Това е поредната стъпка на едноличната власт, вървяща към диктатура

Владислав Горанов недоумява защо днешният разговор трябвало да се превръща в коментар на лидера на БСП. Според Владислав Горанов не е необходимо да се събира целият парламент, за да се направи една пресконференция.

По думите му конкретният план за излизане от кризата с коронавируса ще дойде в мига, в който можем да си позволим да разхлабим мерките, свързани с живота и здравето на хората.

Нинова обвинява правителството в далавера

Нинова обвинява правителството в далавера

Настоява да се инвестира в малкия бизнес и родното производство