"ГЕРБ са царе да пускат фалшиви новини за БСП." Това заяви зам. -председателят на БСП Деница Златева пред bTV по повод твърденията на управляващите, че опозицията няма политика, която може да предложи за евроизборите, а Елена Йончева е обединила партията.

Тя е категорична, че БСП е много по-силна и с голямо доверие. Златева подчерта, че са готови с вижданията си за всяка една секторна политика.

"Силите са изравнени и явно тази е лампичка, която светва на управляващите и Борисов", изтъкна зам. -председателят на БСП.

Нинова: България е в клинична демографска смърт и изчезва
Обновена

Нинова: България е в клинична демографска смърт и изчезва

Народът е поробен

По отношение на предстоящите евроизбори Златева заяви, че до 15 март Националният съвет на партията ще реши кой ще ръководи листата.

Тя наблегна, че в БСП има много достойни и силни личности, които могат да бъдат номинирани. Според нея обаче е много по-важно е какви политики ще отстоява БСП в Европейския парламент.

Деница Златева коментира и форумите на двете партии, като подчерта, че в БСП са говорили за политики, а ГЕРБ за червени и сини лампички, стягане на редиците и стартиране на граждански диалог.

"Ние сме на терен от 5 месеца", допълни тя.

Йончева сравни Борисов с боса на Коза ностра

Йончева сравни Борисов с боса на Коза ностра

Проблемът в България - 11 млрд. лв. годишно грабеж

По повод обвиненията срещу Елена Йончева в пране на пари, зам.- председателят на БСП поясни, че утре ще има нова порция корупционни скандали след като Йончева представи нови факти.

Златева е категорична, че процесът срещу Елена Йончева е по-скоро политически, отколкото юридически.

По думите ѝ това нямало да сплаши Йончева, тъй като партията и обществото стоят зад нея.

В България има авторитарна власт, отсече Корнелия Нинова

В България има авторитарна власт, отсече Корнелия Нинова

Тъпче основните свободи

По отношение на настояването на БСП за парламентарна, а не за премиерска република, зам.- председателят на левицата изтъкна, че депутатите се явяват като продължение на волята на премиера.

За напрежението между президента и управляващите тя коментира, че от БСП не виждат уважение и респект от страна на правителството към държавния глава.

Според нея това е в резултат на високия рейтинг, с който се ползва президента, а управляващите не можели да го преживеят.

Борисов установил хора, които лягат и стават с неговото име

Борисов установил хора, които лягат и стават с неговото име

Коалицията си работи прекрасно. Борисов очаква трудни избори