Вярвам, че в това Народно събрание могат да се намерят още здраво мислещи народни представители. Това заяви депутатът от ПП Константин Бачийски преди заседанието на Антикорупционната комисия в парламента по повод политическите трусове.

Припомняме, вчера, 13 юни 2022 г., имаше извънредни пресконференции от депутати и министър, отцепили се от ИТН с теза: "Мафията проби, а ИТН е бизнеспроект", от премиера и представители на ПП с лайтмотив, че мафията загуби коалиционния си партньор и третата - от ръководството на ИТН, че се чистят от такива хора (които притискат колегите си да напуснат НС).

Бачийски очаква нещата да се развият положително и се надява да се намери мнозинство от 121 народни представители, които да застанат зад властта.

Владислав Панев, ДБ: Правителство на малцинството е най-вероятният сценарий

Владислав Панев, ДБ: Правителство на малцинството е най-вероятният сценарий

България сега е битката между клиентелисткия и либерално-демократичния модел

Константин Бачийски не ходи с охрана -в момента се самоохранявал. Припомняме, че именно той е депутатът, който съобщи вчера, че е получил заплахи във връзка с установените схеми на ГКПП "Капитан Андреево".

Депутатът от ПП предположи, че днес повиканият в комисията Пламен Моллов (обвинен от председателя на БАБХ проф. Христо Даскалов) нямало да дойде да обясни предлагал ли е подкуп на шефа на БАБХ, тъй като Моллов се притеснява от въпросите, които депутатите биха му задали.

Пътищарите питат кой ще плати ремонтите на 270 пътища

Пътищарите питат кой ще плати ремонтите на 270 пътища

Само 50% от парите за зимно почистване били платени