„Партия "Атака" търси начин, с който да впечатли журналистите, в България и черният пиар е пиар," каза министърът на държавната политика при бедствия, аварии и катастрофи Емел Етем по повод нахлуването на "Атака" в редакциите на двата национални вестника.

Твърдението, че ДПС е дало 1 600 000 лв. за предизборната кампания на „Атака" е толкова несъстоятелно и абсурдно, че човек може само да се изсмее - каза депутатът от шуменски избирателен регион Юнал Лютфи, цитиран от Дарик радио.

„Атака" и ГЕРБ напоследък имат агресивно политическо поведение и за да бъдат интересни, търсят всякакви способи за отрицание на свършеното от дадена партия. Най-вече говорейки с анти-ДПС реторика, искат да привлекат вниманието на избирателя - каза още в Шумен министър Етем.
Това за нас е висока оценка, защото, ако бяхме партия, която не представлява интерес, нямаше да се занимават и сравняват с нас - допълни Етем.

В Шумен тя участва в семинар на тема „Подготвяне на местната власт за усвояване на структурните фондове на ЕС". Участие във форума взеха и експерти от общинска и областна дирекция „Земеделие и гори".