Бойко Борисов няма проблем да се срещне, с когото и да било. Човек, който е бил 12 години министър-председател няма проблем да погледне останалите лидери в Народното събрание. Това заяви депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев пред БиТиВи във връзка с възможността за правителство с третия мандат, който бе даден вчера от президента Румен Радев на БСП, и обявената от Корнелия Нинова лидерска среща.

ГЕРБ иска сериозност в политиката, въпреки различията с БСП

ГЕРБ иска сериозност в политиката, въпреки различията с БСП

Даниел Митов: Дължим си лидерски разговор

ГЕРБ ще подходят уважително към всичко, което предложи БСП. Георгиев се надява предстоящите срещи да се случат публично и да не стане един пазар и пазарлък. Той смята, че шансовете за съставяне на правителство с третия мандат е по-голям, отколкото ПП някога могат да бъдат успешна партия. ГЕРБ не са поставяли условия за министри на ПП, а имат претенции спрямо Кирил Петков и Асен Василев.

Лорер: Трудно ще намерим допирни точки с БСП

Лорер: Трудно ще намерим допирни точки с БСП

Той не очаква левицата да получи подкрепа от ГЕРБ и ДБ

ГЕРБ направили всичко възможно да се постигне консенсус в обществото, като се опитали да реализират първия мандат с проектокабинета Габровски.

Той не е участвал нито с лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, нито с когото и да било, в една обща фирма. Човек, който е бил партньор с четирима руски граждани, да говори срещу ГЕРБ и какви са ГЕРБ, е нелепо, заяде се Георгиев с депутата от "Продължаваме промяната" Настимир Ананиев.

Настимир Ананиев: Гешев и ГЕРБ саботираха третия мандат

Настимир Ананиев: Гешев и ГЕРБ саботираха третия мандат

ПП все още нямат покана от Нинова за лидерска среща