ГЕРБ захапаха червените за ареста на Илия Стоилов, брат на депутата Георги Стоилов.

Мануил Манев припомни, че той е основен спонсор на партията. Каквото и да предприеме левицата за този казус, по мнението му, то ще е закъсняло. Депутатът от ГЕРБ припомни, че негови колеги са напуснали парламента само заради подозрения. БСП носела цялата отговорност за аферите на Стоилов, както и за осъдителната присъда на Елена Йончева.

ГЕРБ можели да погледнат избирателите си в очите според Манев. Подобни грешки ще бъдат повтаряни според него.

Нищо ново не сте научили и нищо старо не сте забравили, посочи Манев за номинацията на Борислав Гуцанов за водач на листата на БСП във Варна, който бил в близки отношения с Николай Банев. Нямате право да се държите като стожер на морала в политиката, изтъкна Манев. По мнението му никой не вярва на Корнелия Нинова. Цената за вашите грешки, ще си бъде ваша, нашата ние я платихме, подчерта Манев.

БСП готова с водачите на листи за изборите

БСП готова с водачите на листи за изборите

Сред избранниците са икономисти, финансисти, юристи, лекари

Социалистът Кристиан Вигенин обвини ГЕРБ във фашистки традиции. Правите внушения, подчерта социалистът.

Цвета Караянчева каза, че декларацията на ГЕРБ не била обидна, а принципна. А Таско Ерменков посочи, че герберите са вредни. Драгомир Стойнев напомни на парламентарния шеф, че преди седмица е поискал премиерът да дойде в Народното събрание да докладва за европриоритетите ни по време на германското председателство на ЕС и за тези по време на португалското председателство. "Воля" настоя да се спре с цирка. Веселин Марешки се засегна, че социалистът Георги Гьоков се обърнали към негова колежка с "Ма". А Вежди Рашидов каза, че не се чувства фашист. Георги Гьоков излезе да св разправи с Караянчева обяснявайки й, че я е страх.

Михаил Миков: Вярвам на заявката, че БСП няма да управлява с ГЕРБ
Обновена

Михаил Миков: Вярвам на заявката, че БСП няма да управлява с ГЕРБ

Левицата трябваше по-рано да каже подкрепя ли Румен Радев за втори мандат