От ГЕРБ не се сдържаха и реагираха на декларацията на БСП, прочетена от Корнелия Нинова. Тома Биков (който също преди време беше журналист на свободна практика - б.р.) се обърна към левите с думите: "уважаеми журналисти от ляво". Червените оповестили информация на Организирана престъпна група от изнудвачи, по думите му.

Госпожа Йончева не е журналист, тя е политик, заяви Биков. Социалистите "плеснали" компромата, без да го проверят.

Ало, корупция, обади се Нинова от трибуната в НС
Обновена

Ало, корупция, обади се Нинова от трибуната в НС

Няма вече сини и червени лампи, смята лидерът на БСП

Вие работите с компромати, но не знаете как да работите с тях, което показва вашата некадърност, се обърна Биков към социалистите.

По думите му, левицата превръщала партията си в пощенска кутия, сайт за фалшиви новини, който се държи от офшорна компания. Вие действате с омраза, каза Биков и допълни, че столетницата копае пропаст, но първо тя ще падне в нея. Никой не е спечелил от черна кампания, предупреди герберът.

Симеонов предупреди, че БСП ще прати Йончева в затвора

Симеонов предупреди, че БСП ще прати Йончева в затвора

Според него Елена Йончева не изнася факти

Биков припомни как Нинова била изгонена от икономическото ведомство, когато се въртели "фронтиери и Р. Овч-овци".
Няма да се поддадем на вашия рекет, каза Биков и обясни, че ГЕРБ няма да се вържат на детската мечта на Нинова да стане премиер.

"Ало, Банов е!" - Йончева има запис за корупционна схема на министъра на културата
Обновена

"Ало, Банов е!" - Йончева има запис за корупционна схема на министъра на културата

Схемата била за ремонта на Ларгото през 2016 г.

Тома Биков обвини БСП в политическа лудост и въртоглавост. Няма успех в такава конструкция, каза още депутатът. Ролята на морален стожер е тежка, допълни той. Тома Биков попита защо Елена Йончева не е разкрила корупцията в тройната коалиция или кабинета Орешарски.

Той прогнозира загуба за червените на евровота. Надяваме се да излезете и да се излекувате от тази лудост, защото тя не е вредна за нас, а е вредна за държавата, призова депутатът от ГЕРБ.