В София екипът на кмета Йорданка Фандъкова реализира едни от най-мащабните цялостни ремонти от десетилетия. Сред тях е и ремонтът на зоната на ул. "Граф Игнатиев", коментират в своя позиция от ГЕРБ-София.

"Всеки софиянец знае какво беше състоянието на улицата преди ремонта. Затова и искането на оставка, затова че се работи, от партиите "Демократична България" и ДСБ, е обикновена политическа истерия", обясняват те.

ГЕРБ намират за скандално да се сипят обвинения за корупция, безотговорност и некадърно управление от представители на тези, които носят отговорност за най-големия погром в най-новата история на София.

Демократична България иска оставка от Фандъкова за ремонта-погром в столицата

Демократична България иска оставка от Фандъкова за ремонта-погром в столицата

Всеки, минаващ по обезобразените улици на града, изпитва срам

"Точно тяхното управление беше станало синоним на продажби и приватизация на детските градини на София, на скандалните заменки на знакови имоти срещу панелни апартаменти", допълват в позицията си от ГЕРБ-София.

"Ако трябва да припомняме конкретика, можем да призовем Магдалена Малеева от "Демократична България" да каже от личен пример срещу колко панелни апартамента в крайните квартали на София е получила тенис кортовете в Борисовата градина", коментират те.

Строителят на „Граф Игнатиев“ заплашен от над 1 милион глоба

Строителят на „Граф Игнатиев“ заплашен от над 1 милион глоба

Фандъкова посочи, че няма да приеме обект с лошо качество

ГЕРБ-София коментират, че "категорично не приемаме никакви поучения и съвети от хора, които са доказали своята арогантна управленска немощ. На колегите от "Демократична България" препоръчваме преди да дават оценки за работата на столичния кмет и неговия екип, първо да се явят на избори, да спечелят мнозинство и тогава да дават или реализират управленски решения".

За всички тях е ясно, че "сегашната истерия е само част от предизборната им кампания. За тях цветът на паветата по ул. "Граф Игнатиев" няма значение", добавят те в своята позиция.

Паветата пред столичната църква "Свети Седмочисленици" са от Македония, не от Китай

Паветата пред столичната църква "Свети Седмочисленици" са от Македония, не от Китай

Зам.-кметът Крусев призова столичани да изчакат края на ремонтите в центъра