Общинарите от ВМРО искат среща с Министерския съвет и ресорния министър за проблема със синглите на територията на Столичната община. Това стана ясно от коментара в Народното събрание на общинския съветник Карлос Контрера.

Засегнатите пътища да бъдат изключени от обхвата на винетките с постановление на Министерския съвет, иска той.

Припомняме, граждани от Нови Искър излязоха на протест. Кой какво обещава няма никакво значение, отсече Контрера за обещаното тази сутрин от шефа на АПИ.

Борисов бесен на "номерцата" на АПИ, тренирали за уволнението си

Борисов бесен на "номерцата" на АПИ, тренирали за уволнението си

Премиерът можел да се разправи с всеки за един следобед

Нещата се случват по съответния ред, категоричен бе той. Този казус е от миналата година, подчерта воеводата. Оказва се, че и автобусите на градския транспорт трябвало да заплащат тол такса. 168 столични автобуса са засегнатите от този казус. Това е разход от 1,5 милиона лева за Столичната община, както е изчислил Карлос Контрера. Трябва да се намери решение, изтъкна той. Вече е изготвено законодателно предложение съвместно с ГЕРБ, за да се реши проблемът.

Припомняме, на днешния Министерски съвет премиерът Бойко Борисов влезе бесен заради "номерцата" на Пътната агенция с винетките и нареди на шефа на АПИ да вика по площадите като глашатай, че винетки няма да има.