Видяхме синхронизиран дует между Бойко Борисов и Румен Радев, това стана очевидно даже и за слепите. Това коментира съпредседателят на парламентарната група на "Продължаваме промяната" Асен Василев на трибунка в парламента.

Той уточни, че имал стриктно институционални отношения с президента. "Това, което не харесва на политическата класа, е, че казвам това, което мисля", коментира Василев.

Грешката на Радев: Допуснал да откраднат надеждите ни за промяната

Грешката на Радев: Допуснал да откраднат надеждите ни за промяната

Ще надживеем тази шарлатания, убеден президентът

Той отговори на съмнения за срещи между двамата: "Не светя на Бойко Борисов и Румен Радев, за да знам дали се срещат".

Относно това дали ще има кабинет от ПП са категорични, че "чудеса може и да станат, но не вярват". "Няма да подкрепим кабинет, в който участва ГЕРБ, независимо дали кандидатът им за премиер е Николай Габровски. ПП стои твърдо зад исканията си за 16-те политики, сред които 9 законопроекта за антикорупционни промени, които обаче не са в дневния ред на парламента", обясни Асен Василев.

И Борисов след Радев за ПП: Аматьори!

И Борисов след Радев за ПП: Аматьори!

Радев е най-големият мой опонент, утвърждава лидерът на ГЕРБ

Кирил Петков потвърди, че ПГ на ПП няма да подкрепи кабинет с мандат на ГЕРБ. "Няма как да подкрепим правителство, знаейки, че Бойко Борисов стои и дебне всяко действие... Макар да уважавам лекарите. Няма да подкрепим и мандат на ДПС", коментира той.

И Асен Василев, и Кирил Петков смятат, че атаките на президента Румен Радев са свързани с разкритията около ГКПП "Капитан Андреево" и отстраняване на директора на БАБХ. Петков добави и други корупционни схеми - ББР, милионите на Вълка и други.

След поредната "Борисовка" Петков пита: Борисов познава ли Вълка?

След поредната "Борисовка" Петков пита: Борисов познава ли Вълка?

Настимир Ананиев: Важното е, че фирмата зад АМ "Хемус" не е взела държавни пари

На този етап Петков не вижда възможност да се случи кабинет на малцинството. "Нека мине първият мандат, но факт е, че с действията на парламентарните групи този парламент не иска да работи срещу корупцията", поясни той.