"Възраждане" остават категорични в позицията си - няма да подкрепят първия мандат за съставяне на правителство, който бе връчен на ГЕРБ, както и няма да се явят на среща по темата, на която са поканени от проф. Николай Габровски.

"Не мога да кажа нищо лошо, както и нищо добро за него, защото не го познавам. Но познавам политиката на политическата сила, която той представлява. За мен това е повече от достатъчно", категоричен бе на брифинг в кулоарите на парламента председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Идеите на ГЕРБ били ясни, видни през последните 12 години и нямало нещо ново в реториката им, продължи партийният лидер.

Габровски и ДБ единни в евроатлантическите си приоритети

Габровски и ДБ единни в евроатлантическите си приоритети

Ключовата "ценност" на кабинет Габровски - Планът и да не загубим средства

Самият Габровски се е обадил на Костадинов, за да го покани на среща, като е заявил, че по дадени теми могат да имат общи виждания. Не обаче и по крайъгълните, според Възраждане, камъни като еврозоната например.

"Това беше един много откровен разговор, което аз уважавам. От това има нужда политиката, не от задкулисие", пресъздаде диалога си с Габровски Костадинов.

"Възраждане" иска да излезем от ЕС и КСНС за енергийната криза

"Възраждане" иска да излезем от ЕС и КСНС за енергийната криза

За да гарантираме собственото си оцеляване