Нямам нищо общо с кръга Делта хил. Това заяви в отговор на въпрос на News.bg министърът на регионалното развитие Гроздан Караджов преди заседанието на ресорната парламентарна комисия. Тази сутрин напусналият ИТН Георги Георгиев каза, че министърът и заместниците му били от този кръг.

Караджов каза, че чул, че Диляна Иванова живеела там. Не им проверявам адресите, изтъкна той. Когато с нея се прибирали от Сандански я закарал до дома й и се оказало, че тя живее в Горна Баня. Той не разбира защо се е превърнал в ябълката на раздора в ИТН. Няма нито един факт, който да отговаря на истината, всичко са лъжи, тоест ябълката на раздора е фалшива, коментира той твърденията на бившите депутати от ИТН по негов адрес.

ИТН извадиха запис със заплахи от "мутри", искат прокуратурата да разследва

ИТН извадиха запис със заплахи от "мутри", искат прокуратурата да разследва

Доволни са, че партията се чисти

През цялото време имам усещането, че мафията е пробила много жестоко Промяната, сподели Гроздан Караджов. Тошко Йорданов го поканил за министър. Той ще остане на този пост, докато го освободи парламентът. Колкото по-скоро, толкова по-добре, заяви министърът. Орлин Алексиев не е диктувал фирмите, с които да се работи, стана ясно от коментара му. Нито една обществена поръчка не сме успели да проведем през тези шест месеца, каза Караджов. Има обявени поръчки за новите ремонти и проектиране, но всички се обжалват в момента. Преди няколко минути се чул със Слави Трифонов, а последно са се виждали преди две седмици. Строителният министър не разкри за какво са си говорели с лидера на ИТН.