Политическият сезон според лидера на "Воля" Веселин Марешки показал, че само те осветяват негативните неща в управлението и живота.

Марешки за Каракачанов: Той е злият гений в парламента

Марешки за Каракачанов: Той е злият гений в парламента

Лидерът на "Воля" против закона за горивата, но гласувал "за"

На брифинг в Народното събрание той отчете, че хората били доволни, че поне една формация казват проблемите такива, каквито са. Благодарение на "Воля" е създадена комисия за българското гражданство на издирвани лица от Интерпол.

"Поредната изцепка на екземпляра вицепремиер" също бе коментар от страна на Марешки. Той визира обаче Красимир Каракачанов, който обвинявал народа в алкохолизъм. И двамата вицепремиери трябва да си ходят максимално бързо, отсече Марешки.

Марешки да си пие хапчетата, призова Каракачанов
Обновена

Марешки да си пие хапчетата, призова Каракачанов

Лидерът на "Воля" да не се занимава с неща, които не разбира

Призоваваме го да мисли малко повече, преди да говори, иска той. Според него лидерът на ВМРО не можел да мисли. Тъпченето на македонски наденици и наливането на алкохол му е по-лесно, смята лидерът на Воля. Каракачанов така или иначе не можел да мисли, според Марешки, затова трябвало да си мълчи.

Да спре с онези прахообразни хапчета, за вас ще е по-добре и за България, настоя лидерът на Воля. Партията му щяла да е прожекторът, който ще осветява всички злини в страната.

И отново за Каракачанов: "Това е политически плевел. Това е политически паразитизъм."

Марешки иска оставката на Каракачанов заради изтребителите

Марешки иска оставката на Каракачанов заради изтребителите

Обяснява, че няма новина за потенциална въздушна атака срещу нас