В правителството на Мария Габриел и Николай Денков има хора на ДПС. Това заяви бившият лидер и настоящ почетен председател на ВМРО Красимир Каракачанов пред БНТ.

Това е правителство за продължаване на схемата, смята той. Румен Радев бил удобна дъвка. Схемата на управление на страната, по думите му, е отпреди Борисов. По думите му наблюдаваме гнусна схема.

ВМРО не са правили исторически компромис с коалицията с ГЕРБ. Имало разписана програма. Сега всеки се надиграва като на циганска сватба кой ще вдига пенсиите, подчерта Каракачанов. Сега не се ражда стабилност, убеден е почетният председател на ВМРО. Враговете се прегърнаха и сключиха брак, смята той. ПП е външен проект, по думите му. ГЕРБ бил съпругът, а ПП - жената в брака, според Красимир Каракачанов.

Ледовете се стопиха- ГЕРБ, ПП/ДБ и ДПС се разбраха за промени в Конституцията

Ледовете се стопиха- ГЕРБ, ПП/ДБ и ДПС се разбраха за промени в Конституцията

Денков връща изпълнен мандата на Радев в 11 часа в понеделник

Сега на ПП им трябва нов враг и това е президентът, изтъкна бившият военен министър. Компромис - да, но е нужно малко себеуважение, по мнението му. Влизането във властта е маневра за Борисов, смята Каракачанов. След местния вот по време на бюджета Борисов щял да бие шута на ПП.

За съдебната реформа той смята, че целта е да се овладее прокуратурата. Правосъдието отдавна не е достъпно за обикновения човек, посочи почетният председател на ВМРО.

Слави Трифонов: Това не е краят на националното предателство, шпакловането предстои

Слави Трифонов: Това не е краят на националното предателство, шпакловането предстои

Благословия за кабинет дал "патриархът на злото" Делян Пеевски, според лидера на ИТН