Флашмоб акция пред централата на БСП на улица "Позитано" 20, където социалистите се събират на Национален съвет.

Бял бус спря пред партийната централа. На него има стикер на синьото лъвче на СДС и надпис "Корнелия до победата. СДС е с теб". От буса се чуват от запис скандирания "СДС" и звучат песните, които сините пяха на демократичните протести през 90-те години.

Снимка 527463

Източник: БГНЕС

Този априлски пленум няма да има исторически характер, заяви преди началото на заседанието Янаки Стоилов, който поиска оставката на Нинова веднага след избори.

По-късно активисти от младежкото БСП скандираха също "Оставка" и освиркаха централата на партията.

Припомняме, на изборите, проведени на 4 април, БСП остана трета политическа формация след ГЕРБ и "Има такъв народ" на Слави Трифонов. Лидерът на партията Корнелия Нинова не подаде оставка след разгромната загуба, но това направи Изпълнителното бюро на партията.

Едва сега, след изборите, БСП започва обсъждането на кандидатурата на президента Румен Радев за втори мандат, което бе подложено на сериозна вътрешна критика още преди парламентарните избори с хоризонт президентските, които трябва да се състоят в края на годината.

Чистенето от врага с партиен билет остави треньора без отбор

Чистенето от врага с партиен билет остави треньора без отбор

Поколението "Слави Трифонов" изпрати столетницата в заслужена пенсия. От червените зависи дали това " пенсиониране" ще е просто творчески отпуск или ще се превърне в сто години самота