Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов е вицепремиер по случайност. Такъв коментар направи фармацевтичният бос и лидер на партия "Воля" Веселин Марешки в ефира на bTV.

"Представете си този човек да застане до министъра на отбраната на САЩ или на Русия. За какво ще си говори с тях - за ракия и македонски наденици ли? Нямаме ли достойни генерали, които да поемат армията", отсече Марешки.

Той добави, че Каракачанов много пъти е назовавал "Воля" "патеричката" на ГЕРБ, защото партията на Марешки гласувала в подкрепа на управляващите, когато обединените патриоти не го правели.

Каракачанов за Марешки: Господинът с жълтите гащи говори глупости

Каракачанов за Марешки: Господинът с жълтите гащи говори глупости

Ще търси справедливост в съда

Веселин Марешки коментира, че оценява като морално поведението на тримата бивши министри Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков, които подадоха оставки заради катастрофата край Своге, при която загинаха 17 души, а 21 бяха ранени.

Той обаче не приема поведението на Каракачанов, който продължавал да не подава оставка.

Марешки да си пие хапчетата, призова Каракачанов
Обновена

Марешки да си пие хапчетата, призова Каракачанов

Лидерът на "Воля" да не се занимава с неща, които не разбира

Лидерът на "Воля" обяви, че ако е искал, досега много пъти е щял да бъде във властта.

Марешки обясни, че много пъти е получавал обаждания, в които се е чувало: "Трамваят тръгва, последната врата се затваря".

Въпреки "трамвая", Марешки отказвал. Партията му щяла да влезе във властта, когато му дойде времето.

Фармацевтичният бос определи бившия лидер на ДПС Ахмед Доган като олигарх относно новината за закупуването на ТЕЦ Варна.

Относно спецакциите срещу семейство Арабаджиеви и собственика на "Винпром Карнобат" Миню Стайков Марешки отбеляза, че през годините държавата е принуждавала някои бизнесмени да работят незаконно.
Той даде пример с аптекарския бизнес - "Държавата приватизира аптеките и задължи собствениците им 10 години да поддържат бизнеса, а с друг закон им забрани да имат аптеки".

Марешки отново захапа Каракачанов

Марешки отново захапа Каракачанов

Иска политик до всеки законопроект на ВМРО, за да няма лобизъм