Депутатът от ОП Емил Димитров - Ревизоро представи снимки на фабриката за налегални цигари. Тя е открита през юли. Това е голям успех, коментира Димитров пред Нова телевизия за акцията, в която излезе името на Миню Стайков.

Миню Стайков задържан при спецакцията срещу нелегален цех за цигари

Миню Стайков задържан при спецакцията срещу нелегален цех за цигари

Сградата е собственост на сина на кмета на град Карнобат, уточни Гешев

Притеснен съм, че много от изследванията не хванаха слона в магазина, коментира Ревизоро. Шест са нелегалните фабрики за цигари у нас. Загубите за държавния бюджет от невнесения акциз от тях е половин милиард лева, стана ясно от думите му. Огромен е успехът, огромни са и очакванията, подчерта Емил Димитров.

Според него е необходима преоценка защо е допуснато подобно нелегално производство. Две парламентарни комисии - за контрабандата и за икономическата политика ще изслушат няколко министри относно контрабандната.

Миню Стайков бил коректен данъкоплатец, според кмета на Карнобат

Миню Стайков бил коректен данъкоплатец, според кмета на Карнобат

Двамата не са приятели, но се познават добре, по думите на Георги Димитров

Ревизоро похвали акциите на МВР. Председателят на парламентарната комисия за борба с контрабандата коментира проблемите в прикриването на акциз.

Говори се, че у нас се продава алкохол под себестойността. Цените на алкохола са намалени до минимум, не случайно България е рай на алкохолния туризъм, посочи патриотът.