Парламентът се управлява отвън. Това заяви Николай Марков в кулоарите пред медиите.

В групата ни има тежко зависими хора, отчете той. Депутати на "Величие" били във финансови схеми и не можели да вземат самостоятелни решения. Те били с Ивелин Михайлов. Той е човек със семпъл ум и посткомунистически възгледи, отчете Марков.

На въпроса на News.bg сега ли е разбрал, той призна " Да, сега". Той не приема желанието да се гласува с "Възраждане". Имало записи, в които Михайлов предлагал министерски постове.

Той недоумява защо Ивелин Михайлов се кани по всички медии. Той е просто един член на една партия, аз съм председател на ПГ, изтъкна той. Според него понякога всичко приключва за миг и даде за пример живота, мечтите и живота на парламентарната група.

Няма партия "Величие", каза Марков. "Величие" нямала структури. Той не изключи да се откаже от поста председател на ПГ. Щял да настоява за открито заседание на ПГ на "Величие", за да се убедят медиите и обществото какво се случва.

Ивелин Михайлов вещае разпадане на ПГ на "Величие"

Ивелин Михайлов вещае разпадане на ПГ на "Величие"

"Понякога всичко приключва за миг! Малко хора го осъзнават", предупреди и Николай Марков

Марков недоумява страха на Михайлов, че ще го убият, а в същото време ходел без охрана. Марков нямал пари за кафе, но пък Михайлов можел да си купи охрана.

Виктория Василева от "Величие" отказа да коментира изявленията на Ивелин Михайлов. Попитана дали ще бъде изключена, тя отговори пред медиите в Партийния дом: "Нямам представа." Тя не познава Ивелин Михайлов.

Припомняме, във вторник Ивелин Михайлов заяви, че Николай Марков го е заплашвал с "физическо унищожение". Според него Марков и депутатката Виктория Василева заплашвали членовете на партията с унищожение, ако не подкрепят Марков за лидер.

По-късно през деня Михайлов даде и бригинг, в който каза, че товарният влак на ПП "Величие" продължава "напред", макар и да не е ясно има ли машинист в локомотива, като подчерта и че в един влак едни се качват, а други слизат - явно намек към депутата Николай Марков, че се разделят.

В отговор вчера Николай Марков обяви, че прекратява участието си във всички срещи с обществеността, организирани от партията.

Николай Марков няма да участва в срещи, организирани от "Величие"

Николай Марков няма да участва в срещи, организирани от "Величие"

Целите на "Величие" не са партийни