Няма заговор срещу премиера Борисов. Това стана ясно от коментара на председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след коалиционните разговори в Министерски съвет.

В ГЕРБ сме единни, никога не е имало разминаване в позициите ни, категоричен бе той.

Сидеров заподозря заговор срещу Борисов в ГЕРБ

Сидеров заподозря заговор срещу Борисов в ГЕРБ

Вярва, че Симеонов не работи за здрава патриотична коалиция

Силата на демокрацията е, когато имаш способността да чуеш и различното мнение, силата на стабилността на държавата е, когато успеем да се обединим около една позиция, отсече заместник-председателят на ГЕРБ. Не очаквайте винаги да имаме еднакво мнение, заяви Цветанов.

Тримата нови министри са от квотата на ГЕРБ. Коалиционните съвети щели да изчистват разминаванията. Вчера и днес герберите обсъждали новите министри, а днес Бойко Борисов обявил имената.

Това беше най-приятният съвет, коментира днешната среща Цветанов. НФСБ щели да гласуват против оставките, но щели да са "за" новите имена.

И отново по темата за разделението между него и Борисов, Цветанов направи специално обръщение към червения лидер: "Да бъде спокойна. Няма никакво напрежение между Борисов и Цветанов и няма никакво напрежение между парламентарната група и премиера Борисов."

Депутатите от ГЕРБ ще приемат внесени оставки

Депутатите от ГЕРБ ще приемат внесени оставки

Задължение е на депутатите да бъдат сред хората, заяви Цветанов

Това обаче не се отнасяло до БСП, според оценката на Цветанов. Нинова свеждала до депутатите си еднолични решения и създавала дискомфорт в червената група. А с премиера си говорели по няколко пъти на ден и се забавлявали с коментарите за тяхното разделение.

Цветанов даде висока оценка за номинирания за силов министър Младенов Маринов.