Управляващата мафия се провали в опитите си да всее раздор, взаимни обвинения и нападки между основните опозиционни субекти. Борисов ясно идентифицира кой ще атакува - чрез избори - олигархичната му власт, но усилията му за разделение не успяха. Той няма да спре и всички ние го знаем. Борисов не може да бъде честен играч и само заедно можем да се изправим срещу машината на държавата, използвана за разправа с непослушните.

Това пишат в своя позиция до медиите от "Отровното трио".

По думите им готовността на партиите и сдруженията, представлявани от Слави Трифонов, Христо Иванов и коалиционните му партньори, както и от Мая Манолова и партиите, застанали зад нея, за взаимно сътрудничество за контрол над изборния процес и гарантирането на неговата честност, са тяхното оръжие за предстоящата битка на гражданите за промяна.

"Отровното трио" водело преговори за обединение и с Христо Иванов и Слави Трифонов

"Отровното трио" водело преговори за обединение и с Христо Иванов и Слави Трифонов

Това заяви адв. Николай Хаджигенов от "Отровното трио"

Това е в полза на всички хора, гаранция за спазване на конституционните ни права и ясен опит да се спрат злоупотребите под диктовката на властимащите, категорични са от "Отровното трио".

Те смятат, че последните изявления на "Демократична България" и "Изправи се.БГ", както и първоначално заявената позиция на партия "Има такъв народ", дават шанс за голяма промяна в страната и възможност за постигане на консенсус в бъдещия парламент около стратегическите задачи, свързани с връщането на свободата, демокрация и правовия ред.

Съдбата на държавата е по-важна от отделните интереси на всеки един и дойде време, в което можем да го докажем, категорични са от Триото.

Отровното трио и Манолова се договориха да оставят вратата отворена за другари с обща цел

Отровното трио и Манолова се договориха да оставят вратата отворена за другари с обща цел

Продължават разговорите с демократичните сили за общо явяване на изборите