Спрете се. Това призова от ефира на БиТиВи социалистът Румен Овчаров вътрешната опозиция в партията. Критиците на лидера Корнелия Нинова съдействат на управляващите, тъй като сега нямало основание за критиките.

Лидерската битка приключи, припомни той и се обяви срещу личностната вендета на загубилите. БСП се променя и подмладява, категоричен бе Овчаров. Защо президентът на ПЕС (Сергей Станишев) има 200 гласа от Конгреса, пита социалистът.

Елена Йончева: Резолюцията на ЕП дава жълт картон за Борисов

Елена Йончева: Резолюцията на ЕП дава жълт картон за Борисов

По думите ѝ Нинова също измествала центъра на резолюцията

И Елена Йончева влизала в опорките на Станишев. Вендетата на Станишев срещу Корнелия Нинова минавали границите на здравния разум, по думите на Овчаров. 

Емил Войнов: Националният съвет няма да е гумен печат на Нинова
Обновена

Емил Войнов: Националният съвет няма да е гумен печат на Нинова

Социалистите се готвят за парламентарните избори

Вътрешно партийната битка в БСП свърши, БСП води битка срещу ГЕРБ, изтъкна той и призова опозиционерите в партията да се включат в тази битка. Сега основната задача на Нинова е консолидация, подчерта Овчаров. Корнелия воюва честно и искрено с паралелната държава, не виждам в нея меркантилност, каза още той. По думите му БСП може да прави митинги, но не иска да яха протестите. Все пак левицата застава зад гражданското недоволство