Интересен и драматичен политически сезон заради местния вот очакват "Обединени патриоти". Съпредседателят на групата Искрен Веселинов обаче не е притеснен.

Да мислим за държавността, настоя той. Обществото до голяма степен е такова, каквото го правим със собствените си действия, убеден е воеводата. Постоянно трябвало да се дискутира какво е постигнало управлението и какво не. Всички отчитаме позитивните неща, подчерта Веселинов. Той иска по-голям икономически прогрес.

Нинова спира Борисов да раздава държавни пари през джипа

Нинова спира Борисов да раздава държавни пари през джипа

Все по-малко чуваме да се говори за производство, притеснена е тя

Групата на ОП ще работи за повишаване на отбранителните ни способности и отпушването на АМ "Хемус". Не бива да крием, че има проблеми, сподели Веселинов. Те са в сектора на енергетиката и удара върху българското животновъдство.

Парламентарната група на "Обединени патриоти" ще работи да се преодолее чувството за безнаказаност, за повече полиция в малките населени места, за отпадане на съкратеното съдебно следствие.

Припомняме, че БСП също внесе проект на закон за отпадане на съкратеното съдебно следствие при тежки умишлени престъпления.

Те искат и разширяване на пределите на неизбежната отбрана. Патриотите ще поставят мерки срещу проповядването на радикален ислям.

Радев към властта: Времето за промяна изтича, улицата ще помете статуквото

Радев към властта: Времето за промяна изтича, улицата ще помете статуквото

Иска премиерът да идва поне веднъж месечно в парламента

Основен приоритет за нас остава увеличаването на доходите, изтъкна Искрен Веселинов. Патриотите ще предложат закон за възрастните хора, ще водят разговори за безплатна и задължителна детска градина.

Групата също така ще настоява за мерки за интеграция на сънародниците ни зад граница. По-лесни процедури за получаване на българско гражданство ще бъде едно от предложенията им.

ГЕРБ ще информира президентството кои приоритети са реализирани и по кои предстои работа

ГЕРБ ще информира президентството кои приоритети са реализирани и по кои предстои работа

Изглежда знаменателно, че бяхме уважени от присъствието на президентската институция, каза Дариткова

Въвеждането на военното обучение в училищата е нещо, което очакваме с нетърпение, поясни Искрен Веселинов. ОП иска гаранции от МВР, че няма да се допусне купуване на гласове на местния вот. Увеличаване на подкрепата на ДПС в циганските махали будело съмнение. Това управление върви към края си, сподели той, визирайки оставащия период. Дали той ще е естествен и успешен или преждевременен и ще остави лош спомен, зависи само от способностите, обществения диалог и желанието да се спазват поетите ангажименти от участниците в управленската коалиция, заяви Веселинов.

ОП щели да направят всичко по силите си, за да изпълнят волята на българските патриоти.