Номинираният от "Има такъв народ" Пламен Николов презентира дипломи пред журналистите в Народното събрание. Както беше казал по-рано, той ги е донесъл всичките, включително и дисертацията си.

Презентацията започна с отличната си диплома от СУ по "Философия" заедно с допълнителни специализации, показа и дипломната си работа, както и договор за стипендия в Австрия. Николов показа и дисертацията си на тема "Философска-антропологична рефлексия върху времето".

"Ето, можете да я видите", заяви Николов, но не я пусна от ръцете си дори. Заяви, че след направеното вчера от Министерство на образованието, няма да даде разрешение тя да стане публична, смята да я издаде и всеки, който има желание да се запознае с нея, ще трябва да си я купи. Защото интелектуалният и научният труд струва пари, отсече кандидат-премиерът.

Снимка 541627

Източник: БГНЕС

Николов се отнася отрицателно към плагиатството. Планира да създаде електронна система с изкуствен интелект. След като бъде въведена тази система плагиатството у нас ще спадне, увери Николов.

Той заяви, че е философ, "не е юрист, икономист и анархист, както се пееше в песента на "Щурците". Не подценявайте философското образование, най-големите умове в политическия свят са завършили "Философия', призова Николов.

Дисертацията на Пламен Николов е предадена без задължителната информационна карта

Дисертацията на Пламен Николов е предадена без задължителната информационна карта

Това е причина за оскъдната информация на номинирания за премиер от ИТН

Иначе по темата за правителството - цялата парламентарна група е взела участие в съставянето на кабинета. Той отказа да отговаря на въпроси за министри, като обясни, че до края на деня ще се знае кабинета. Отказа да отговори на въпрос и дали Петър Илиев ще е правосъден министър.

Днес не се е чувал със Слави Трифонов, отговори той на въпрос на журналист.