Кирил Петков представи поканите към Бойко Борисов, Мария Габриел и дамския екип на ГЕРБ. Поканата за среща е утре в Народното събрание в удобно за тях време. Кабинетът на Мария Габриел трябва да стане реалност, обяви на брифинг съпредседателят на ПП Кирил Петков.

Темите, за които трябва да се говори - регулаторите, службите. КЗК не трябва да е майка на монополите и мащеха за хората, подчерта той. Не искаме те да знаят, че някой ги пази, заяви Петков. ПП-ДБ искат вече да няма джуджета и нотариуси в съдебната система, както и да няма бързи кредити с необосновано високи лихви, а службите не трябва да изпълняват мръсни поръчки.

Борисов не иска Мария Габриел да е премиер "послушко" като Денков

Борисов не иска Мария Габриел да е премиер "послушко" като Денков

Лидерът на ГЕРБ вини не президента, а самонадеяните ПП-ДБ за политическата криза

Толкова са прости нещата, няма нищо сложно, категоричен бе Кирил Петков. Безумно е да се смени финансовият министър в момента, когато искаме да влезем в Еврозоната, посочи още Кирил Петков.

Вярвам във визията на Мария Габриел за България, сподели още съпредседателят на ПП-ДБ. 

Когато стане ротацията, ще стана председател на парламента, закани се Атанас Атанасов след изказването на Кирил Петков.

Ротацията на парламентарния шеф остава на опашката последна

Ротацията на парламентарния шеф остава на опашката последна

Атанас Атанасов може е да поеме поста: "Ако е рекъл Господ"

Никой не се сети, че утре е 8 март, а преговорният екип е женски, пошегува се той за гереберите, на които е поверено да сглобят властта. Неграмотен писал проекта на ГЕРБ за службите, по мнението му.

Христо Иванов каза, че до него не е достигала идеята преговорите да са открити за медиите. Ние преговаряме с когото трябва да си свършим работата, посочи той в отговор на въпрос дали преговори ще има, ако Бойко Борисов не отиде утре на разговорите. Ще преговаряме, с когото изпратят, отчете Иванов. Той не искал да взема министерски пост.