Ние започнахме без парламентарен опит и това позволи на опозицията да безчинства с процедурни хватки в парламентарния процес. Това заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Александър Ракшиев пред БНТ за работата на 47-то Народно събрание.

Парламентарната игра е да изглежда, че се пречи на управляващите. "ГЕРБ и ДПС успешно се справиха със задачата да ни пречат", отчете Ракшиев.

"Продължаваме промяната" се разбират много добре с "Демократична България", но тепърва колективните им органи ще обсъдят дали да се явят заедно на предсрочните избори или не."

Андрей Райчев иска след вота голяма и стабилна коалиция по германски образец

Андрей Райчев иска след вота голяма и стабилна коалиция по германски образец

"Защо това да не са двете големи партии - "Продължаваме Промяната" и ГЕРБ?", коментира социологът

"Дали с първия или втория мандат, ще имаме едно устойчиво правителство, което да се задържи поне 4 години", смята депутатът от ПП.

Ракшиев не се притеснява от проверки на служебното правителство на Румен Радев.

По думите му имали още какво да свършат управляващите в оставка, но седемте месеца, в които били на власт, положили началото на една истинска промяна в редица сфери. Трябва да бъдат пресечени корупционните потоци, за да може да се създаде такава среда за разумно и правилно харчене на държавните средства, а не да се наливат в ръцете и джобовете на шепа хора, изтъкна Ракшиев.

Андрей Гюров: Корупцията не си намери майстора в парламента

Андрей Гюров: Корупцията не си намери майстора в парламента

Големите промени се правят, когато има повече депутати, които искат да се случат промени