Премиерът Бойко Борисов е истински възмутен от действията на частна фирма, която свалила билбордовете на полицейския протест. Възмущението си той сподели в началото на правителственото заседание.

Разпоредил на Лиляна Павлова колкото билбордове искат да им се дадат от рекламните съоръжения за европредседателството или по други протести.

Синдикатът в МВР не иска билборд, а по-високи заплати

Синдикатът в МВР не иска билборд, а по-високи заплати

СФСМВР все пак благодари за милия жест

Не сме в колизия с техния протест, каза Борисов и припомни, че служителите на реда са получили 55 милиона лева за заплати. Искаме да увеличим доходите на всички, сподели министър-председателят, като припомни и че над 3 милиарда лева искат като инвестиция военните. 1,8 милиона лева иска УНСС. Премиерът е разочарован, че бързо са забравени парите, платени за КТБ и АЕЦ "Белене".

Който, каквото лошо иска да каже - да се сложи на билборд, разреши Бойко Борисов. Няма да рекламираме България, отсече премиерът и допълни: "Да покажем каквото е."

Фирмата, свалила полицейския билборд, била подведена

Фирмата, свалила полицейския билборд, била подведена

Не сме предоставяли медийния си канал като трибуна за подобен тип изяви

Борисов бе лаконичен по темата от последните дни - убийството в Нови Искър, но изрази задоволството си, че днес ще се разкрият подробностите по тежкото престъпление.

Припомняме, че с билборд на английски език на улица "Гурко" и булевард "Евлоги Георгиев" служителите на МВР смятаха да посрещнат евроделегатите. Рекламната площ е била платена за 2 седмици и от полицейският синдикат не знаеха за мотива за сваланято. Плакати са поставени и на булевардите "Брюксел" и "Цариградско шосе".

В деня на официалното откриване на европредседателството, полицаите излизат на протест с искане за 15-процентно увеличение на заплатите.

МВР подготвено за Европредседателството и 9 протеста утре

МВР подготвено за Европредседателството и 9 протеста утре

От Столична община зоват да се ползва повече градски транспорт

В същия ден са заявени и други протести - на природозащитници, на организации, настояващи за развитието на Банско като туристически център, както и на неправителствени организации подкрепящи ратифицирането на Истанбулската конвенция.

МВР-синдикатът "посреща" евроделегациите с протести

МВР-синдикатът "посреща" евроделегациите с протести

СФСМВР продължава своята кампания с билбордове