Народно социално движение организира на 15 ноември, четвъртък, от 18,00 ч. пред Народното събрание митинг-протест срещу задкулисното формиране на българската външна политика и опитите да бъде подписан Глобалният пакт за миграцията на ООН зад гърба на българския народ.

Захариева успокоява депутатите от БСП заради мигрантския пакт

Захариева успокоява депутатите от БСП заради мигрантския пакт

Нямало решение странати ни да се присъедини към пакта за миграция

Въпреки че на 12.11 бе декларирано от представители на парламентарната група на ГЕРБ, че България няма да се присъедини към пакта, нашият протест ще се състои, за да изкажем твърда позиция против Глобалния пакт за миграцията, който би имал катастрофални последици за България и за да бъде видно за управляващи и опозиция, че няма пасивно да наблюдаваме и да вярваме само на думи, а най-вече на дела. Без никакво публично обсъждане, без дори въпросният пакт да е бил преведен на български език, всички политически сили - и управляващи и опозиция - се обединиха в заговор срещу българския народ.

Бремето на белия човек*

Бремето на белия човек*

Димитър Петров очаква да види и кои страни ще подкрепят Глобалния пакт за миграцията на ООН на 11 декември

Информацията за въпросния пакт беше разпространявана само от няколко електронни медии. В момент, когато миграцията стана основен проблем за всички европейски страни, когато правителствата едно след друго се отказваха от зловещия пакт, парламентарно представените сили в България подло мълчаха. Корнелия Нинова, типично в неин стил, се раздвижи, едва когато разбра за готвения от нас протест.

Ние се обявяваме и против тази порочна практика, съдбоносни за България решения да се вземат тайно, най-често под влиянието на външни сили, в ущърб на българския народ! Искаме оставките на министъра на външните работи и на министъра на правосъдието, като главни отговорни за воденето на България към присъединяване към пагубния пакт. Елате на митинга и кажете своята позиция срещу готвената провокация!", призовават от Народно социално движение.