"Питайте ги". Така президентът Румен Радев отговори на журналистическия въпрос: "Вие отправихте въпроси към министър-председателя (Бойко Борисов), към главния прокурор на Република България (Иван Гешев), на които не чухте отговор. Според Вас, чуха ли ви?".

Надявам се, че вие сте за това, обърна се той към журналистите, - да задавате истинските въпроси, истинския дневен ред. Разчитам на вас.

Зададох ясни въпроси и очаквам някакъв отговор. Въпросите ми бяха много ясни и конкретни, заяви държавният глава. 

Борисов не иска да знае кого подслушват и кого арестуват
Обновена

Борисов не иска да знае кого подслушват и кого арестуват

Някой е цопнал някъде - това не е моя вина, заяви премиерът

Президентът Румен Радев бе в Ивайловград и село Свирачи по случай отбелязването на Деня на лозаря и празника Св. Трифон Зарезан. Лозарството и винопроизводството са част от националните традиции и жива връзка с нашите предци, заяви президентът в приветствието си пред жителите и гостите на Ивайловград. 

От рейтинга на Радев зависело дали Борисов ще се кандидатира за президент

От рейтинга на Радев зависело дали Борисов ще се кандидатира за президент

Първан Симеонов: Президентът направи студената война "гореща"

Припомняме, на 12 февруари президентът запита знаел ли е премиерът, че неговите подчинени подслушват и разработват президента и то в грубо нарушение на закона.

Проблемът не е в бруталните атаки към държавния глава, а в управлението на държавата, контрола и използването на службите и правоприлагащите органи и спазването на закона от тяхна страна, каза тогава президентът. Повод за изказването на Радев са излезлите СРС-та свързани с него.