Утре Възраждане излиза на протест пред Конституционния съд в 9.00 часа. В 10.00 часа започва заседанието на конституционалистите, когато трябва да се гледа жалбата на партията за отказа на НС да насрочи референдум за въвеждане на еврото.

Това стана ясно от изявлението на Костадин Костадинов пред медиите в Партийния дом. Няма да ни спрат, по този начин ще ни мотивират, закани се лидерът на Възраждане. Демокрацията в България трябва да бъде защитена, смята той. В КС вече има престъпници в тоги, допълни Костадинов и очаква да се узакони от КС едно беззаконие.

Борбата тепърва започва, закани се той. Затова Възраждане подготвя ответна реакция в ЕП срещу местните политикани с мирис на чесън и запръжка, както се изрази Костадинов. Партията ще обиколи цяла България, за да говори с хората.

Всички убийства през последните няколко месеца са свързани повече или по-малко със сегашното правителство и изплувало името на Пеевски, коментира той скандала с Нотариуса и припомни, че Пеевски е санкциониран по Закона Магнитски.

Това не е държава, това е долнопробна , пропаднала колония, каза Костадин Костадинов. Повече така не може, отсече той. За него няма разлика между Мария Габриел и Николай Денков и кой какъв пост ще заеме.

Припомняме, че Възраждане събра близо 600 000 подписа за провеждането на референдум относно отлагането на влзиането на България в еврозоната. Валидните подписи бяха около 470 000, което е достатъчен брой за провеждането на допитване. Народното събрание обаче отхвърли референдума.

Възраждане внесе в КС жалба срещу решението на Народното събрание. Повече от шест месеца Конституционният съд не се произнесе.

Цвета Рангелова: Знаем, че КС е отхвърлил искането ни за референдум за лева

Цвета Рангелова: Знаем, че КС е отхвърлил искането ни за референдум за лева

Партия "Възраждане" не цели излизане на България от НАТО и ЕС