Нямаме единна позиция по отношение на оставките на тримата министри (Нанков, Московски и Радев - б.р.), защото има хора, които ги защитават. Ако бях на мястото на премиера Бойко Борисов, щях да сменя всички министри.

Това обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред Нова тв. Преценката за оставките е на премиера, защото той има нужната информация, преценява, а ние трябва да се доверим на неговото мнение.

"Важното е какво се прави, а не дали ще се сменят трима, четирима или петима министри", изтъкна шефът на "Атака" и добави, че ще подкрепи решението на Борисов.

Депутатите от ГЕРБ ще приемат внесени оставки

Депутатите от ГЕРБ ще приемат внесени оставки

Задължение е на депутатите да бъдат сред хората, заяви Цветанов

Той обясни, че в понеделник ще има коалиционен съвет и според него премиерът Борисов е капитан на отбора и той има право да сменя и назначава министри.

"Хората от властта са тези, които могат да насочат лоста наляво и надясно, с което правилно да бъдат разпределени парите за развитието на държавата", изтъкна Волен Сидеров.

Той припомним, че след подадените оставки на тримата министри, е предизвикана една абсурдистка и тенденциозна декларация на НФСБ, която определи правителство и премиера като едноличен диктатор, което просто не е вярно.

"Когато някой каже, че премиерът Бойко Борисов е авторитарен, значи не говори истината", уточни Сидеров.

Оставките на Радев, Московски и Нанков са прибързани, вярва Каракачанов

Оставките на Радев, Московски и Нанков са прибързани, вярва Каракачанов

Тримата министри вършат добре работата с

Когато стиснеш ръка с някого и влезеш коалиция, трябва да си коректен, а не да стоиш отдясно на него в Министерския съвет. Когато влезеш в коалиция губиш лице и можеш да се обезличиш, обясни Сидеров и добави, че в България от години си живеем в една махленска ленност и дребнотемие.

Една коалиция не е издялана от мрамор, а трябва да се поддържа, даде да се разбере Волен Сидеров. Трябва да се насочим към важни въпроси, които интересуват населението, а не да чакаме всичко от Брюксел и Москва, призова той.

"Аз не съм в изпълнителната власт, а моето място е в парламента", уточни Сидеров и допълни, че иска държавата да застане на позиция, с която да се излезе от васалната и колониалната зависимост.

"Почистването" на кабинета да се реши от лидерите на коалиция

"Почистването" на кабинета да се реши от лидерите на коалиция

Нено Димов е скептичен, че не би се променило нещо с подадените остакви

Либерализирахме България и всичко стана в ръцете на частни фирми. Какво пречи токът, енергийните проекти, икономиката и други сфера в държавата не станат държавни

"Сега имаме историческия шанс да си върнем част от България, която беше колонизирана и превзета от чужди интереси", отсече шефът на "Атака".

Запитан дали вицепремиерът Валери Симеонов е част от кръга на Ветко и Маринела Арабаджиеви, Сидеров отбеляза, че не би могъл да каже дали Симеонов е част от кръга на семейство Арабаджиеви, но може би е бил подведен от определен кръг от хора.

Ниска безработица, глад за кадри и пълен мандат на правителството

Ниска безработица, глад за кадри и пълен мандат на правителството

Това вижда Караянчева и призовава: Стига вече, спрете и работете