Повечето млади жени не искат второ дете. Това сподели лидерът на "Атака" Волен Сидеров по БиТиВи за мерките срещу демографската криза.

Младите жени все отлагали майчинството, искали първо да градят кариера. Чакай, чакай и после ще стане късно, съветвал ги Сидеров.

Симеонов бори демографската криза с финансова подкрепа за трето дете

Симеонов бори демографската криза с финансова подкрепа за трето дете

Вицепремиерът е категоричен, че държавата трябва да поеме своята отговорност, включително и финансова

С икономическа агресия можем да увеличим доходите и да осигурим икономически растеж у нас. Да се отворим към Русия и Китай, иска националистът.

А за казуса "Асеновград" е категоричен, че от години ни е наложено отвън ромската общност да се капсулира. Това е изгодно за тези, които искат да има територия и евтина работна ръка, подчерта Волен Сидеров.

Колкото повече време минава, толкова по-трудна интеграцията ставала. Дори и в развитите държави интеграцията не е успешна, по мнението му. Западните държави отказват да интегрират ромите, убеден е Сидеров.

Кънев вижда политическа режисура в Катуница, Гърмен, Орландовци и Асеновград

Кънев вижда политическа режисура в Катуница, Гърмен, Орландовци и Асеновград

Службите са под влиянието както на вътрешни мафиотски интереси, смята реформаторът

Той обвинява предишните правителства в бездействие по циганския въпрос. Ние, патриотите, не делим хората по етнос, всички са български граждани, поясни лидерът на "Атака".

Решението на проблема с гетата е много активна политика сред елитите на ромската общност. Всички циганчета трябва да учат. След като завършат, трябва да им се дава възможност да работят, е мнението му.

Патриотите сме полезни за България, похвали се националистът. "Обединени патриоти" давали смелост на ГЕРБ за някои решения, полезни за страната.