Атака сме против сътрудничество с ВМРО и НФСБ. Това отсече лидерът на Атака Волен Сидеров пред Нова тв. От тук нататък националистите нямало да се коалират с двете формации.

ВМРО о НФСБ били подпомагани от Цветан Цветанов. След срещата му с Валери Симеонов в Жеравна лидерът на НФСБ излиза с революционното изказване за преосмисляне на отношенията с ГЕРБ.

На места отпаднали структури на ГЕРБ, верни на Цветанов, ще подпомагат патриотите, за да играят срещу лидера Бойко Борисов. Симеонов винаги е показвал своята близост с Цветанов, подчерта Сидеров. Нещо повече лидерът на НФСБ искал премиер да е Цветанов.

Симеонов критикува ГЕРБ и предупреждава, че може да се разделят

Симеонов критикува ГЕРБ и предупреждава, че може да се разделят

ДПС си върнали позициите, изгубени, докато Цветанов бил в ГЕРБ

Много е важно, че Каракачанов си мълчи, съгласява се със Симеонов, смята лидерът на Атака. Той е недоволен, че са дадени два милиарда лева за ненужни самолети. Това беше причина да бъда изключен от комсомола, убеден е лидерът на националистите.

ДПС дали банкет в денят в който Каракачанов и Симеонов обявили изключването му. Той не изключва варианта да се кандидатира за кмет на София.

При всички случаи няма да играя подли игри, изтъкна той за местния вот. Коалиция по места с партиите на Симеонов и Каракачанов няма да има. Пробив за ГЕРБ ще е ако изгубят София.

ВМРО също иска разговор с Борисов за управлението

ВМРО също иска разговор с Борисов за управлението

Воеводите нямало да искат нови позиции в управляващата коалиция