Не искаме да ликвидираме ФК "Левски". Това заяви пред БиТиВи собственикът на ФК "Левски" Георги Попов от Дубай. За да няма спекулации, той дал акциите на премиера след като Бойко Борисов казал, че собствеността на клуба е съмнителна.

Той можел да прехвърли акциите на когото поиска, но се налагал неговия подпис. За Попов акциите трябвало да се дадат на феновете. Той разговарял с Наско Сираков да поеме акциите на ФК "Левски" от Бойко Борисов. Попов призова премиера да запази клуба и да даде акциите на привържениците. 

Красен Кралев: Прави се опит да се нагнети напрежението

Красен Кралев: Прави се опит да се нагнети напрежението

Това е опит за политизиране на съдбата на "Левски"

Не бягам от съдбата на "Левски", искам "Левски" да живее, каза Георги Попов. Заради запорираните сметки нямало как да издържа клубът. За него държавата не трябва да се меси в дейността на частни дружества. Мен ме интересува бъдещето на "Левски", каза Георги Попов. 

Божков не бил първи в списъка на прокуратурата

Божков не бил първи в списъка на прокуратурата

Гешев не е чел скрийншотовете на Божков, казали му, че няма основание за проверка на Горанов

Ако премиерът Бойко Борисов върне акциите на досегашните собственици, те ще ги дадат на привържениците на клуба. Но щяло да се загуби време при прехвърлянето им. Затова премиерът трябвало да намери решение на казуса.

Прагматично действие за спасяване на клуба било прехвърлянето на акциите на заклетия левскар, както се изрази, Бойко Борисов. Моят апел е този клуб да бъде запазен, изтъкна още Георги Попов. 

Съдбата на ФК "Левски" надделя над COVID-19

Съдбата на ФК "Левски" надделя над COVID-19

Какво се случва с едни джиросани акции?