Няма как да се съглася с този абсурд, когато общинския и областния съвет в Хасково стоят зад мен. Оставам да работя за хората, които повярваха в мен. Няма да подавам оставка и молба за напускане на ДПС. Това заяви пред БиТиВи депутатът от ДПС Станислав Анастасов.

Курсът на новото начало няма да как да бъде променян. Няма как да бъдем част от поведението, което иска да върне рекета и да дерибейства, подчерта той.

В писмото на Ахмед Доган, в което почетният лидер на ДПС поиска оставката на шест знакови лица от партията, Анастасов посочи, че разпознава езика на Рамадан Аталай. Той отбеляза, че Аталай има нещо лично към шестимата, чиято оставка се иска в писмото.

Депутатът е на мнение, че Джевдет Чакъров, Рамадан Аталай и Джихан Ибрямов правят опит да разбият ДПС в историческия момент, когато партията постига добри резултати. Според него триото иска да има свое ДПС и да си дерибейства на воля. По думите му те са оказвали натиск върху симпатизанти да заемат определена позиция.

Анастасов недоумява, защо Ахмед Доган е допуснал да се разиграва етническата карта. Той е категоричен, че случващото се в момента няма нищо общо с това, което почетният председател на ДПС е завещал.

Рамадан Аталай: Който вади етническата карта, си заминава от политиката

Рамадан Аталай: Който вади етническата карта, си заминава от политиката

Той посъветва Йордан Цонев да прочете стихотворението "Аз съм българче"