Някои от политиците просто не стават, няма филтър, няма и сито. Станали сме по-придирчиви към водопроводчиците си, но не и тези, които ни управляват. Това заяви лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева пред БиТиВи.

Нямам надежда, че този парламент ще излъчи кабинет, който да върши каквато и да било работа, каза тя. ГЕРБ знаят какво искат, но няма как да го стигнат, защото имат прекалено малко депутати. ДПС също знаят какво искат, но там също не излизало сметката.

Атанасов: Борисов да подкрепи втория мандат и да си стои в Банкя

Атанасов: Борисов да подкрепи втория мандат и да си стои в Банкя

На служебния кабинет му се е усладила властта, според него

Никой не може да се обясни смислено какво ще вземем и какво ще дадем с тази помощ за Украйна. Оръжието не го дава НАТО, а страните, които са му членове, допълни тя.

Според Дончева Корнелия Нинова няма представа какъв е реалният проблем - партията е раздирана от вътрешни противоречия, страничните хора не искат да я погледнат, защото няма нищо общо с леви идеи и ценности.

Татяна Дончева посочи, че ГЕРБ е машина за бизнес. При нови избори съвсем не е изключено да паднат. ГЕРБ, ДПС и БСП са се хванали за хартиените бюлетини, но ще видят, че те не са техният проблем. Това не решава никакъв проблем, каза още тя.

Без тайно гласуване: На следващите избори гласуваме и с хартия, и с машина

Без тайно гласуване: На следващите избори гласуваме и с хартия, и с машина

Народните представители гласуваха със 125 гласа "за", 100 "против" , въздържали се нямаше