Институциите да мерят с един аршин. Можем да мерим резултатите в числа, в пари, в километри, в метри, в променените съдби на хората. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев пред делегатите на конгреса на ГЕРБ, който се провежда в София.

Място за спокойствие няма. Трябва още повече действие, изтъкна той. Гражданите искат повече, защото страната ни трябва да достига развитите европейски страни.

Борисов посрещнат с аплодисменти на конгреса на ГЕРБ

Борисов посрещнат с аплодисменти на конгреса на ГЕРБ

Започна четвъртият конгрес на партия ГЕРБ

Поддържаме ниска данъчна тежест, коментира Дончев. Данъците няма да скачат, защото бизнесът има нужда още години да се развива и расте. Вицепремиерът изтъкна, че се облекчава административната тежест.

Държавата активно участва в образованието, заяви вицепремиерът. Тук се прави много, но три пъти повече трябва да се прави, категоричен бе Томислав Дончев. Тази година в училище са се върнали над 17 000 деца.

Горанов очаква БВП да стигне 100 млрд. лева

Горанов очаква БВП да стигне 100 млрд. лева

Популизмът е по-вреден от алкохолизма, заяви финансовият министър

За последните десет години БВП се е удвоил като номинално изражение, похвали се той. Износът ни е нарастнал шест пъти. Промените дават резултат, пътят е правилен, е мнението на Дончев.

Единственият път към богатството е да създаваме повече, убеден е той. Вицепремиерът настоя и за повече сигурност, както вътре у нас, така и в регионален план. Държавните институции да мерят с един аршин всеки, поиска Дончев.

По-добро от това управление няма, отсече Сидеров

По-добро от това управление няма, отсече Сидеров

Сидеров е доволен, че ОП са изместили вечния балансьор ДПС

Справедливост за всеки и съдебна реформа, иска още той. Ние живеем със самочувствието, че в тази зала е събран най-добрият отбор и това е така, похвали се вицепремиерът. За доверието трябва да се борим всеки ден, изтъкна той.

Ние не можем да си позволим грешки, отчете Дончев. Имаме право да бъдем само себе си, заяви Томислав Дончев.

Другите могат да си позволят да са популисти, но ГЕРБ не могат, защото от партията се искат резултати, каза вицепремиерът. Слаб е политикът, който мисли само за днес, заяви още Дончев.