Останалите четирима депутати от ПП "Атака" стават независими и излизат от групата на "Обединени патриоти". Новината съобщи депутатът от "Атака" Явор Нотев на брифинг в Народното събрание.

"Атака" слага начало на работа на членовете на партията, което следва принципите и идеите на партията. Депутатите от "Атака" са заедно тук и сега. Ние сме зад нашия лидер и за осъществяването на партийната програма, подчерта Явор Нотев.

"Време е вече да се поздравим: "Атака, победа", заяви той. 

Радев към властта: Времето за промяна изтича, улицата ще помете статуквото

Радев към властта: Времето за промяна изтича, улицата ще помете статуквото

Иска премиерът да идва поне веднъж месечно в парламента

Изгонването на трима членове на "Атака" от парламентарната група на "Обединени патриоти" доведе до намаляване броя на групата и отпадането на партията от третото място в парламента, негодува Нотев.

Нотев възприема като подигравка предложението от страна на новото ръководство на ОП депутатите от "Атака" да запазят членството си в парламентарните комисии като представители на коалицията. 

Изхвърлиха "Атака" от Обединените патриоти
Обновена

Изхвърлиха "Атака" от Обединените патриоти

Каракачанов: Всяко нещо си има край. Няма смисъл от тази агония и трагедия

По думите на Нотев това, което е останало от групата на "Обединени патриоти" след позорното изгонване на Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов, не е това, за което са гласували българските граждани.

Четиримата депутати напускат групата след поредица от действия и решения след завръщането на лидера на НФСБ Валери Симеонов в парламента. "Неговото завръщане в парламента стана след няколко месечни протести, припомни Нотев и атакува Валери Симеонов, че той е намерил "своето място в българския парламент, като че ли тази свещена сграда е приют за провалени политици". 

Джамбазки изключва възможност за общи кандидатури за кметове с "Атака"

Джамбазки изключва възможност за общи кандидатури за кметове с "Атака"

Министерството на финансите подхождало "лековато" към задълженията си