С интересно пожелание към колегите си народни представи лидерът на "Атака" Волен Сидеров започна новия политически сезон.

"Пожелавам на всички депутати да сте на свобода, да приключите тази година в добро здраве, да не станете свидетели на показно убийство, че много зачестиха. Всичко останало вие си го имате", пожела от парламентарната трибуна Сидеров в декларация от името на атакистите.

"Започва поредният безсмислен политически сезон в един парламент, в който нищо не се решава. Този парламент отдавна служи за трансмисия", отбеляза Сидеров.

Атакист номер 1 избра да не прилича на останалите лидери на парламентарни групи, които говорят за реформи и приоритети. "Реформа в концлагер не се прави. Реформа се прави от свободни хора в свободна държава. Това е държава, в която няма правов ред, армия, работеща икономика. В такава държава да се говори за приоритети е нелепо", обясни избора си Сидеров.

Лидерът на "Атака" коментира и зачестилите поръчкови убийства и поисканата оставка на вицепремиера и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова. "Тази оставка на г-жа Бъчварова е закъсняла. Но дори и оставката й няма да оправи нещата", коментира Сидеров.

В първите дни на новия политически сезон националистът обяви и желанието си за борба с потока с нелегалните мигранти. "България трябва да започне да строи стена на границата с Турция. Не телена ограда, а стена", поиска Волен Сидеров.