Нови сили и средства участват в издирването на 25-годишния Емил Боев от Перник, който е в неизвестност от 28 януари, съобщиха от МВР. В акцията за издирването на мъжа участват планински спасители с кучета, представители на дирекция "Аварийна помощ и превенция" към Столична община, плевенски полицай с термокамера и дрон, хеликоптер от специализирания отряд "Въздушно наблюдение" на МВР, както и множество допълнителни технически средства.

На терен са служители от всички подразделения на полицията и пожарната в Перник, Клуба по делта и парапланеризъм и доброволци. Уведомени са и съседни областни дирекции на МВР, които също се включват в издирвателната акция. Предприето е претърсване на голям район в югозападната част на община Перник.

Емил Боев е в неизвестност от 28 януари и е обявен за общодържавно издиране. Според данните, той е пристигнал в Перник предния ден във връзка с кукерските празници. Висок е около 180 см, с кестенява коса, брада и мустаци. Облечен е с камуфлажно яке и тъмен панталон. Всички, които разполагат с информация за издирвания, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Продължава издирването на младия мъж от Перник

Продължава издирването на младия мъж от Перник

Емил Боев е в неизвестност от събота вечерта