Седем души, обявени за общодържавно издирване, са задържани вчера от служители на РУМВР-Лом при специализирана полицейска операция, съобщават от пресцентъра на МВР.

В село Мокреш е задържан18-годишният Н.Т. от село Василовци, обявен за издирване по досъдебно производство.

Половин час по-късно в с. Септемврийци, служители на същия полицейски участък са заловили 50-годишния И.К. от Лом, който е транспортиран в районното управление при разследващ полицай.

В с. Дългоделци, полицаи са открили издирвания А. А. /53 г./ от същото село.

По същото време криминалисти от РУМВР-Лом са заловили 37-годишния Н.Т. от крайдунавския град, който е с наложена присъда и е приведен в затвора гр. Враца за излежаване на наказанието. Криминалисти от Лом са задържали 28-годишния И.Ф. от крайдунавския град, който е конвоиран до ОДМВР-Монтана за извършване на процесуално-следствени действия от следовател.

В село Расово, служители на местния участък са заловили 58-годишния М.И. от с. Долни Цибър, издирван като обвиняем по досъдебно производство на Четвърто РУМВР-София.

Икономическа полиция в гр. Лом е установила местонахождението на 30-годишния А.И. от Враца. Мъжът е задържан от служители на Полицейския участък в Криводол и конвоиран до РУМВР-Лом, където е предаден на разследващ полицай.