Дългогодишният председател на Българския футболен съюз Борислав Михайлов си подава оставката и това е окончателно решение. Той заяви, че от тук нататък смята да ходи на лов и да лови риба. Това стана след заседание на Изпълнителния комитет на БФС. 

"Щом си подаваш оставката, значи имаш дупе", подчерта той. 

"Най-голямата ми грешка е, че бях добър с всички. Такъв тип като мен трудно се намира - да понася всичко. Сега ще си почивам - лов, риба...", заяви Михайлов.

Според него оставката е личен акт и тя не се обсъжда. Михайлов беше категоричен, че не подава оставка, защото премиерът Борисов му я е поискал.

Боби Михайлов подаде оставка

Боби Михайлов подаде оставка

Предстои да бъде представена пред Изпълнителния комитет на централа

Той заяви и че от дълго време се е замислял, че може да е омръзнал на хората, но сега със своята оставка сваля напрежението. Макар и да не счита, че има вина за поражението от Англия с 0:6, Михайлов заяви: На мен като вратар шест гола не са ми вкарвали.

Михайлов не счита и че има някаква вина за слабите резултатите на националите.

"В един момент на човек му писва... Не се чувствам предаден. За футбол ще мисля след много време, ако въобще мисля", заяви Михайлов и се зарече че никога няма да се върне като президент на БФС.

ГДБОП влезе в БФС

ГДБОП влезе в БФС

Разследват футболни съдии

Борислав Михайлов заяви и че не може да гадае дали расисткият скандал е бил дирижиран, но според него се е вдигнала голяма истерия не само у нас, но и в Англия. Той обясни, че не познава половината футболисти, които са играли срещу Англия. 

Вече бившият президент на БФС отрече някога да е участвал в уредени мачове и според него в България няма никакво черно тото.

Борисов бесен на група олигофрени и на Боби Михайлов
Обновена

Борисов бесен на група олигофрени и на Боби Михайлов

България влезе в заглавията на световните медии като расистка страна

По темата за проверката, която започна ГДБОП преди няколко дни, Михайлов обясни, че тя още не е свършила.

Той отчете, че от бюджет 5 616 000 лв. през 2006 г., към днешна дата той е над 18 милиона. В новата година БФС влиза с резерв от над 5 милиона лева. Също така днес България имала 23-ма представители в УЕФА, а когато той поел властта били четирима.

"Аз съм доста успял човек. Колкото и феновете да викат "Боби Михайлов педераст", добави Михайлов. 

Държавата къса отношенията си с Българския футболен съюз
Обновена

Държавата къса отношенията си с Българския футболен съюз

Заради расистките изпълнения на родните агитки на вчерашния мач с Англия