Възможни са и протести скоро, защото много от хората са развили алергична реакция към ограниченията. Това коментира по повод противоепидемичните мерки психиатърът д-р Владимир Сотиров пред БиТиВи.

Липсва перспектива за бъдещето, но ще си я изфантазираме. Някои ще успеят, други ще развият тревожни разстройства с клинична значимост, каза Сотиров.

Махат лимити в болниците и променят клинични пътеки от следващата година

Махат лимити в болниците и променят клинични пътеки от следващата година

Пациентите ще получават SMS-и при промени в здравното им досие, за да спре практиката за източване на болници чрез фиктивни дейности

Според него бъдещето и политиците са обвързани с това, че последните могат да го визуализират и да ни накарат да повярваме в него или да проектираме наши надежди.

От новата формация ПП са и убедителни, автентични са в тази визия, която чертаят. Ние имаме нужда от обекти извън нас, които да натоварим с определени очаквани и качества, да проектираме свои надежди и упования.

ПП очаква да има правителство до Коледа

ПП очаква да има правителство до Коледа

Разговорът за министерски постове нямало да препъне преговорите

Борисов се сгромоляса да бъде скиптър на нашите надежди, каза психиатърът. При него беше идентификация с агресора. А от ПП ни показват, че можем и да сме бели и добри, заяви Сотиров. Според него много бързо е оттеглена подкрепата от ИТН, защото хората не са видели резултати, допълни д-р Сотиров.