Вратарят на Славия Райс Мболи замина днес за Англия, където ще изкара проби в Манчестър Юнайтед. Той се качи на полет на авиокомпания Easyjet Airline за Лондон малко преди 12.00 часа, но самият отрече за подобен вариант с бъдещето си.

Предварителната информация е, че Мболи ще тренира една седмица, след което ще се присъедини към националния отбор на Алжир в швейцарския курорт Кранс Монтана, където е първата част от подготовката им за Световното първенство.

"Не знам колко ми е цената. В момента мисля само за Славия. Не отивам в Манчестър Юнайтед, а по свои дела", каза вратарят на Летище София, вероятно от предпазливост.

Президентът на Славия Венцислав Стефанов обаче не се притесни да признае, че Мболи отива именно в базата на Юнайтед. "Рано е да дискутираме този трансфер. Аз съм говорил със сър Алекс Фъргюсън за това момче, така че в момента той отива на проби там. След това ще чакаме отзиви от представянето му. Докато не завърши всичко- независимо в каква посока, няма да коментираме повече", каза собственикът на белия клуб.