Бизнес версията на популярния продукт за създаване на уеб сайтове "SiteKreator" беше официално представена на провеждащата се в Сан Диего конференция за нови технологии DEMOfall'2006, съобщават от IDG.BG.

Продуктът е създаден от българския екип на фирмата и е измежду 67-те нови продукта, избрани за участие в DEMOfall'06. Конференцията има статута на едно от най-престижните събития в сферата на новите технологии и през годините е лансирала на пазара продукти като TiVo, Palm Pilot, Ask Jeeves и много други. Всяко издание представя най-обещаващите нови хардуерни и софтуерни продукти, които се очаква да имат водеща роля на пазара за масови технологии през следващата година.

Бизнес версията на "SiteKreator" дебютира на DEMOfall'06 редом с продукти като интернет търсачка за триизмерни форми; система, доставяща трафик информация в реално време до бордовия компютър на автомобила, и др.

Бизнес версията на "SiteKreator" предлага лесен начин дизайнът да се модифицира с фирмено лого, графични елементи и различни цветови схеми за постигане на желания вид на сайта. Вграденият интуитивен редактор за съдържание позволява публикуването на нова информация с един клик, а интерактивните елементи като дискусионен форум, блог, уеб формуляри и информационен бюлетин спомагат за привличане на посетителите и спечелването им като лоялни клиенти.

Информацията в сайта може бъде структурирана така, че част от нея да е достъпна само след регистрация на потребителя. В сайта може лесно да се интегрират и външни услуги като онлайн разплащания, бази данни и др.