Sony_TVПет нови за България продукта на Sony ще бъдат представени по време на изложението БАИТ Експо 2002 в София. Носителите на две от тазгодишните награди на Европейската асоциация за образ и звук (EISA) ще бъдат показани за първи път на посетителите на изложението. Три нови модела дигитални фотоапарати ще посрещнат своите почитатели.

Европейски плазмен телевизор

Телевизор с голям екран не би трябвало да бъде гигант, а Sony демонстрират това със своя KZ-32TS1 и впечатляващите му 13 сантиметра дълбочина. Зад елегантния дизайн са затворени плазмен екран, напълно функционален ТВ-тунер и всякакви входове и изходи. Всички аудио и видео кабели също са скрити зад специално проектирана поставка. Това красиво еднообемно решение осигурява превъзходно качество на картината и лесна употреба.

Европейска видеокамера от висок клас

КамераВидеокамерата на Сони DCR-TRV940/950E, която използва формата Mini DV, е перфектна комбинация от качество и възможности. Нейната 3CCD мегапикселова система дава отлично качество и реализъм на цветовете, висока разделителна способност. Другите функции включват 10х оптично увеличение и система за стабилизиране на изображението. Постижения на тази камера са новата холограмна авто-фокус система, чувствителния на допир екран, съвместимостта с Memory Stick и в модела TRV-950E технологията за безжичен пренос Bluetooth.