На 7 ноември, когато повечето медии обявиха, че демократът Джо Байдън печели президентските избори, бившият кмет на Ню Йорк и настоящ личен адвокат на Доналд Тръмп, Руди Джулиани, даде пресконференция между секс магазин и крематориум в индустриална част на Филаделфия.

Вече две седмици, докато кампанията на Тръмп продължава да твърди без доказателства, че изборите са били откраднати, Америка се чуди дали Джулиани може да надмине себе си.

Вчера той направи добър опит, пише "Гардиън".

Снимка 506149

Източник: ЕПА

Ден след като се оплакваше пред съда в Пенсилвания, че има масови изборни измами, Джулиани организира още една пресконференция, този път в малко по-добра среда, в централата на Републиканския национален комитет във Вашингтон. Но пресконференцията не мина добре.

Джулиани обвинява демократите в централно дирижирани изборни измами срещу Тръмп

Джулиани обвинява демократите в централно дирижирани изборни измами срещу Тръмп

В големите градове измамите били най-много

Първо, докато твърдеше, че наблюдателите от Републиканската партия са били държани на твърде голямо разстояние от местата за преброяване на гласовете във Филаделфия - ключово оплакване на Тръмп във важния щат, който като други е спечелен от Байдън - Джулиани се опита да разкаже сцена от комедията My Cousin Vinny, спечелила "Оскар" през 1992 г.

"Гледали ли сте My Cousin Vinny? Знаете филма? Един от любимите ми филми за право, защото идва от "Бруклин", коментира Джулиани.

Руди Джулиани отрече, че иска от Тръмп да му плаща по $20 000 на ден

Руди Джулиани отрече, че иска от Тръмп да му плаща по $20 000 на ден

Никога не съм искал 20 000 долара

Джулиани, който също е от "Бруклин", се опита да обобщи ключовата част от сюжета на филма на Джонатан Лин и да го свърже с изборните измами на президентския вот, които все още не са доказани. 

Докато адвокатът на Тръмп се потеше пред журналисти, изведнъж черна боя за коса започна да се стича по лицето му. В интернет забелязаха това и започнаха да се разпространяват подигравки и шеги.

Още по-неприятното за кампанията на Тръмп, от пресконференцията внезапно се появи аудио с неизвестни хора, които обсъждаха боята по лицето на Руди. Впоследствие аудиото бе спряно.

Руди Джулиани хванат да си бърка в гащите пред българска актриса в новия "Борат"

Руди Джулиани хванат да си бърка в гащите пред българска актриса в новия "Борат"

В новия филм на Саша Барън Коен 76-годишният съюзник на Тръмп е хванат в много срамна ситуация

След изявлението на бившия кмет, атаката бе подета от Сидни Пауъл, адвокат на Тръмп, която твърди, че е имало огромно влияние на комунистически пари от Венецуела, Куба и Китай, които са повлияли на резултатите в САЩ.