Златомир Иванов - Баретата е оправдан като шеф на банда за наркоразпространение, реши Спецсъдът късно в понеделник вечерта.

Заедно с него бяха оправдани и Ивайло Борисов - Ториното, прочул се като шеф на гардовете, които пребиха спортист и приятелката му на Околовръстното, и Златко Гочев.

10 години затвор за Баретата иска прокуратурата, адвокатите „потресени”

10 години затвор за Баретата иска прокуратурата, адвокатите „потресени”

Явно сме присъствали на различни дела, заяви адв. Тодорова

Преди броени дни Баретата бе осъден окончателно на 6 години затвор по друго дело за наркотици. Той обаче вероятно няма да ги лежи, тъй като е изкарал присъдата си под домашен арест.

По последното дели Стефан Грозданов получи 5 години затвор. С три години условно,  5 години изпитателен срок и 1000 лв глоба се размина Кристиян Лалев. Петър Цветанов ще лежи 3 години и половина.

Баретата няма да съди държавата, ако е лежал повече време в ареста

Баретата няма да съди държавата, ако е лежал повече време в ареста

Днес срещу Златомир Иванов тече друго дело

Година повече получи Тодор Цветанов. Дарин Лазаров пък бе осъден на 4 години и 10 000 лв глоба. Толкова ще плати и Добромир Добрев, който ще лежи 6 години, реши съдия Велислава Ангелова.

Само с глоба пък се размина Тихомир Стоянов. Той ще плати 1000 лв. Всички те са осъдени за разпространение на наркотици, стана ясно от мотивите на съдия Ангелова.

Решението не е окончателно и може да се обжалва пред Спецапелативния съд.