В среда на рекордно ниски лихви по депозитите и три пъти по-висока инфлация - не знаете какво да правите със спестяванията си. Можете да инвестирате, но за това трябва да разберете кои ще са горещите инвестиционни възможности и големите предизвикателства на 2020 година.

Всичко това, а и много други отговори на други въпроси можете да чуете на форума "Силата на инвестициите. Експерти говорят за пазарите", организиран от Infostock.bg на 10.10.2019 г. в хотел InterContinental в София.

Форумът ще е под формата на дискусия, но водещи експерти и професионалисти ще говорят, изхождайки от своя практически опит, на достъпен и разбираем език и за всички, които искат да научат повече за тенденциите на финансовите пазари и новите трендове в инвестирането.

В три панела ще чуете мнението на финансовите експерти, както и реално търгуващи трейдъри, кои ще са най-актуалните трендове, възможности и предизвикателства на финансовите пазари през 2020-та година.

В първия панел "Психология в инвестирането и лични финанси" ще говорят български експерти в поведенческите финанси и управлението на активи. Те ще разкрият детайлна информация по ключови теми: как да инвестираме в среда на рекордно ниски лихви по депозити и висока инфлация; какво трябва да включва един потенциален план и стратегия за подсигуряване на спокойни старини; най-често срещаните инвеститорски грешки и как да се предпазим от тях; как ни подвежда нашия мозък; и накрая - в какво държат спестяванията си професионалистите?

Вторият панел "Българският капиталов пазар - проблеми и перспективи. Какво да очакваме през 2020-та година?" ще се фокусира върху перспективите на БФБ и отговори на въпроси като - изпълнява ли родният капиталов пазар основните си функции и какви са резултатите от последните години; могат ли родните акции да се определят като евтини въз основа на резултатите си, пазарните оценки, съпоставени с останалите регионални пазари. И още - могат ли спестителите да гледат на БФБ, като на "спасителен остров" в момент на несигурност и подходящ ли е пазарът ни за пенсионни инвестиции. Експерти ще говорят за професията трейдър на БФБ и дали тя е мит, или реалност и за това как професионалистите инвеститори подбират инвестициите си на БФБ.

Третият панел "Международни пазари. Заплахи и инвестиционни алтернативи за 2020-та година" ще разкрие това, което вълнува голяма част от всички, които спестяват - международните пазари. "Ще видим ли криза през 2020-та година и кои са потенциалните заплахи и фактори за това?".

Дискусията ще продължи с обсъждане на потенциалните "горещи активи" на 2020-та година, като ще бъде обърнато внимание на основните класове сред тях и как могат да се представят през следващата година. Панелът ще завърши с отговор в какви активи са инвестирали личните си спестявания панелистите.

Форумът ще се проведе на 10.10.2019 г. в хотел InterContinental в София от 8:30 ч. Научете повече за събитието и резервирайте своето място!

Заповядайте! Очакваме Ви.