За ясни приоритети на следващите управляващи, с които да се гарантира развитието на България призова заместник-председателят на ДПС Хилил Летифов по Нова телевизия.

Борбата за властта след изборите ще бъде безмилостно жестока, прогнозира той.

Ще седнем на масата с всички системни партии и несистемните, които имат ясни приоритети. С партии, които насаждат ксенофобия няма да преговаряме.

ДПС се регистрира за "най-важните избори след 89-та"

ДПС се регистрира за "най-важните избори след 89-та"

Движението приема за партньор всеки, чиято цел е България да се развива ускорено и догонващо

Летифов призова да се видят резултатите от вота. По думите му, още в предния парламент от движението са имали готовност да подкрепят правителство на малцинството на ГЕРБ, без патриотите. Властта не е самоцел на ДПС, но е задължителна ясна програма за действие, изтъкна той.

Ние в поведение "анти-" не участваме. Има унищожително разрушаване на диалога и между партиите, и между институциите, обясни депутат.

По думите му приоритетите на ДПС са ясни от 30 години. Ориентацията е ясна. Още при наличието на Варшавски договор Доган заяви пътя на България през НАТО и ЕС. Сега да ни питат като "Отровното трио" какво ще правим, каза Летифов.

Качването на гърба на г-н Доган на Росенец от един политически субект и го хвана социологията, каза депутатът от ДПС, визирайки бившия правосъден министър Христо Иванов. Това е едно политическо ОПГ (организирана престъпна група!. Това бе началото на кампанията.

Делян Пеевски има много номинации, каза Летифов. Ако присъства или отсъства ще е знак, че това е решението на ръководството на ДПС. Кой вярва на лъжите на Цветанов, запита реторично той. Просто поредният участник, който с риторика анти-ДПС иска да успее, каза Летифов.

Ахмед Доган не иска да е депутат, благодари на ДПС за номинацията

Ахмед Доган не иска да е депутат, благодари на ДПС за номинацията

"Образа на А. Доган" целенасочено беше сатанизиран през целия период на прехода, счита почетният председател

Припомняме, на 11 юли 2020 г. симпатизанти на ДПС плажуваха масирано на "Росенец". Това се случи след като съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов и негови привърженици, които се опитаха да плажуват там и да поставят българското знаме, бяха грубо избутани от охранители на НСО, а българският трикольор беше съборен на земята от охранителите.

На 28 юли стана ясно, че пътят към плажа на "Росенец" се връща на община Бургас.

На 4 август официално плажът в Росенец вече беше със свободен достъп.

На 20 август Община Бургас издаде 5 констативни акта за незаконни обекти, разположени край имота в парк "Росенец", обитаван от почетния председател на ДПС Ахмед Доган.