МВР продължава издирването на тримата мъже, заподозрени за серията от обири на банкомати в страната.

Очаква се днес съдът в Дупница да разгледа иска на прокуратурата за постоянен арест спрямо единствения задържан за последния обир на банкомат в Сапарева баня - Господин Динев, предаде БНТ.
Според обвинението на прокуратурата 34-годишният Динев е помагал на престъпната група за взривяването на банкомата. Той помагал на обирджиите и да се измъкнат от местопрестъплението - Динев шофирал лек автомобил, който осигурявал на групата безпрепятственото им измъкване.

Тримата издирвани обирджии напуснали страната?

Тримата издирвани обирджии напуснали страната?

Продължава издирването на тримата мъже, взривили банкомат в Сапарева баня

Припомняме, въпреки организираната мащабна акция на МВР, тримата мъже все още се издирват. Те успяха да се измъкнат на полицаите в поле до село Боснек.
Красимир Йорданов, Кирил Микев и Тодор Богданов са обявени за национално издирване.

Вчера, 12 ноември, главният секретар на МВР Младен Маринов заяви, че тримата мъже са опасни. Според Младенов тримата вече са се опитали и да напуснат страната.

Снимка 322750

Източник: News.bg

Издирваните взломаджии от Перник са опасни

Издирваните взломаджии от Перник са опасни

Те са опитали да напуснат страната

Според една от версиите за бягството на тримата обирджии те имат много познати в село Боснек, които са им помогнали да се укрият. Още в петък, 10 ноември, се предполагаше, че Йорданов, Микев и Богданов може да са напуснали страната в посока Сърбия.

МВР апелира към гражданите, които имат информация за тях, да сигнализират за това на телефон 112 или в близките районни управления. Анонимността е гарантирана, уверяват от МВР.